Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 56g22kcal0.2g3.8g0.3g1.5g
Karpalo 58g19kcal0.3g2g0.4g1.9g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow28g95kcal3.4g19.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g272kcal7.8g50.8g2.6g6.8g
Valittu annoskoko282g136kcal3.9g25.4g1.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna141g68kcal2g12.7g0.7g1.7g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832