Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 560g217kcal2.5g38.1g2.8g14.6g
Karpalo 580g189kcal2.6g20g4.1g19.1g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow280g952kcal33.6g196g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g2716kcal77.4g508.2g25g67.4g
Valittu annoskoko2820g1358kcal38.7g254.1g12.5g33.7g
Annoskoko puolitettuna1410g679kcal19.4g127.1g6.3g16.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832