Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 672g261kcal3g45.7g3.4g17.5g
Karpalo 696g226kcal3.1g24g4.9g23g
Vesi1680g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow336g1142kcal40.3g235.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g3259kcal92.8g609.8g30g81g
Valittu annoskoko3384g1630kcal46.4g304.9g15g40.5g
Annoskoko puolitettuna1692g815kcal23.2g152.5g7.5g20.3g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832