Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 84g33kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Karpalo 87g28kcal0.4g3g0.6g2.9g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow42g143kcal5g29.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g407kcal11.6g76.2g3.6g10.2g
Valittu annoskoko423g204kcal5.8g38.1g1.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna212g102kcal2.9g19.1g0.9g2.6g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832