Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 896g348kcal3.9g60.9g4.5g23.3g
Karpalo 928g302kcal4.1g32g6.5g30.6g
Vesi2240g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow448g1523kcal53.8g313.6g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g4346kcal123.6g813g40g107.8g
Valittu annoskoko4512g2173kcal61.8g406.5g20g53.9g
Annoskoko puolitettuna2256g1087kcal30.9g203.3g10g27g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832