Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1008g391kcal4.4g68.5g5g26.2g
Karpalo 1044g340kcal4.6g36g7.3g34.5g
Vesi2520g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow504g1714kcal60.5g352.8g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g4889kcal139g914.6g44.8g121.4g
Valittu annoskoko5076g2445kcal69.5g457.3g22.4g60.7g
Annoskoko puolitettuna2538g1222kcal34.8g228.7g11.2g30.4g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832