Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 112g44kcal0.5g7.6g0.6g2.9g
Karpalo 116g38kcal0.5g4g0.8g3.8g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow56g190kcal6.7g39.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g543kcal15.4g101.6g5g13.4g
Valittu annoskoko564g272kcal7.7g50.8g2.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna282g136kcal3.9g25.4g1.3g3.4g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832