Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1120g435kcal4.9g76.2g5.6g29.1g
Karpalo 1160g377kcal5.1g40g8.1g38.3g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow560g1904kcal67.2g392g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g5432kcal154.4g1016.4g49.8g134.8g
Valittu annoskoko5640g2716kcal77.2g508.2g24.9g67.4g
Annoskoko puolitettuna2820g1358kcal38.6g254.1g12.5g33.7g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832