Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1344g522kcal5.9g91.4g6.7g34.9g
Karpalo 1392g453kcal6.1g48g9.7g45.9g
Vesi3360g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow672g2285kcal80.6g470.4g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g6519kcal185.2g1219.6g59.6g161.6g
Valittu annoskoko6768g3259kcal92.6g609.8g29.8g80.8g
Annoskoko puolitettuna3384g1630kcal46.3g304.9g14.9g40.4g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832