Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 14g5.4kcal0.1g1g0.1g0.4g
Karpalo 15g4.7kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow7g24kcal0.8g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g68kcal2g12.8g0.6g1.8g
Valittu annoskoko71g34kcal1g6.4g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g17kcal0.5g3.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832