Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 140g54kcal0.6g9.5g0.7g3.6g
Karpalo 145g47kcal0.6g5g1g4.8g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow70g238kcal8.4g49g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g679kcal19.2g127g6.2g16.8g
Valittu annoskoko705g340kcal9.6g63.5g3.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna353g170kcal4.8g31.8g1.6g4.2g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832