Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 168g65kcal0.7g11.4g0.8g4.4g
Karpalo 174g57kcal0.8g6g1.2g5.7g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow84g286kcal10.1g58.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g815kcal23.2g152.4g7.4g20.2g
Valittu annoskoko846g407kcal11.6g76.2g3.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna423g204kcal5.8g38.1g1.9g5.1g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832