Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha313g519kcal59.4g0g31.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g39kcal2.8g0.7g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )313g1095kcal56.3g184.5g12.2g18.8g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g3641kcal252.4g375.8g120.8g39g
Valittu annoskoko1190g1821kcal126.2g187.9g60.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna595g910kcal63.1g94g30.2g9.8g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881