Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )375g1314kcal67.6g221.4g14.6g22.5g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4370kcal303g451g144.8g46.8g
Valittu annoskoko1428g2185kcal151.5g225.5g72.4g23.4g
Annoskoko puolitettuna714g1092kcal75.8g112.8g36.2g11.7g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881