Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha563g935kcal107g0g56.3g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g69kcal5g1.2g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 788g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )563g1970kcal101.3g332.1g22g33.8g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g6554kcal454.4g676.2g217.4g70.2g
Valittu annoskoko2142g3277kcal227.2g338.1g108.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna1071g1639kcal113.6g169.1g54.4g17.6g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881