Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )63g219kcal11.3g36.9g2.4g3.8g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g728kcal50.8g75g24.2g7.8g
Valittu annoskoko238g364kcal25.4g37.5g12.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna119g182kcal12.7g18.8g6.1g2g
Arvot/100g100g153kcal10.7g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881