Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1000g3500kcal180g590g39g60g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7610g11643kcal807g1201.8g386.2g124.6g
Valittu annoskoko3805g5822kcal403.5g600.9g193.1g62.3g
Annoskoko puolitettuna1903g2911kcal201.8g300.5g96.6g31.2g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881