Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )125g438kcal22.5g73.8g4.9g7.5g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1457kcal101g150.4g48.4g15.6g
Valittu annoskoko476g728kcal50.5g75.2g24.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna238g364kcal25.3g37.6g12.1g3.9g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881