Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.7g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.3g23kcal1.7g0.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )188g657kcal33.8g110.7g7.3g11.3g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2185kcal151.6g225.4g72.6g23.6g
Valittu annoskoko714g1092kcal75.8g112.7g36.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna357g546kcal37.9g56.4g18.2g5.9g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881