Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )250g876kcal45g147.6g9.8g15g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2913kcal201.8g300.8g96.8g31.2g
Valittu annoskoko952g1456kcal100.9g150.4g48.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna476g728kcal50.5g75.2g24.2g7.8g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881