Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g214g707kcal34.3g132.9g4.3g12.9g
Atria kevyt jauheliha500g850kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.9g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g3734kcal313.6g321.8g128g27.2g
Valittu annoskoko1340g1867kcal156.8g160.9g64g13.6g
Annoskoko puolitettuna670g933kcal78.4g80.5g32g6.8g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377