Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g386g1273kcal61.7g239.1g7.7g23.1g
Atria kevyt jauheliha900g1530kcal171g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g40kcal1.3g2.5g2.7g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen900g297kcal29.7g44.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 141g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g6721kcal564.6g579g230g48.8g
Valittu annoskoko2412g3360kcal282.3g289.5g115g24.4g
Annoskoko puolitettuna1206g1680kcal141.2g144.8g57.5g12.2g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377