Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g43g141kcal6.9g26.6g0.9g2.6g
Atria kevyt jauheliha100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g747kcal62.8g64.4g25.6g5.4g
Valittu annoskoko268g373kcal31.4g32.2g12.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna134g187kcal15.7g16.1g6.4g1.4g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377