Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g429g1414kcal68.6g265.7g8.6g25.7g
Atria kevyt jauheliha1000g1700kcal190g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)16g44kcal1.5g2.8g3g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g7467kcal627.4g643.6g255.8g54.2g
Valittu annoskoko2680g3734kcal313.7g321.8g127.9g27.1g
Annoskoko puolitettuna1340g1867kcal156.9g160.9g64g13.6g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377