Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g600g1980kcal96g372g12g36g
Atria kevyt jauheliha1400g2380kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g10454kcal878.4g901.2g358g76g
Valittu annoskoko3752g5227kcal439.2g450.6g179g38g
Annoskoko puolitettuna1876g2614kcal219.6g225.3g89.5g19g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377