Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g86g283kcal13.7g53.1g1.7g5.1g
Atria kevyt jauheliha200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.8kcal0.3g0.6g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g1493kcal125.4g128.8g51g10.8g
Valittu annoskoko536g747kcal62.7g64.4g25.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna268g373kcal31.4g32.2g12.8g2.7g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377