Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g129g424kcal20.6g79.7g2.6g7.7g
Atria kevyt jauheliha300g510kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.7g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g2240kcal188.2g192.8g76.6g16.2g
Valittu annoskoko804g1120kcal94.1g96.4g38.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna402g560kcal47.1g48.2g19.2g4.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377