Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g150g495kcal24g93g3g9g
Atria kevyt jauheliha350g595kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.5g17.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g2614kcal219.6g225.2g89.4g19g
Valittu annoskoko938g1307kcal109.8g112.6g44.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna469g653kcal54.9g56.3g22.4g4.8g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377