Vatkattu puolukkapuuro

Vatkattu puolukkapuuro

1 l vettä
2,5 dl puolukkaa
1,5 dl sokeria
2 dl mannasuurimoita

Soseuta puolukat tehosekoittimella, laita ainekset kattilaan, valitse keittoaika mannasuurimoiden kypsymisajasta riippuen, jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuokkeaksi ja vaaleaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Sokeri 300g1218kcal0g299.7g0g0g
Mannasuurimo (Pirkka)360g1224kcal43.2g252g7.2g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g5116kcal89g1144.2g17.4g37.2g
Valittu annoskoko2960g2558kcal44.5g572.1g8.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna1480g1279kcal22.3g286.1g4.4g9.3g
Arvot/100g100g86kcal1.5g19.3g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130779