Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 150g800kcal0.3g0.4g90.2g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g227kcal19.8g0.5g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g302kcal0.1g73.6g0g1.3g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Mustikka metsä- 271g119kcal1.4g17.3g1.6g8.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%301g180kcal9.6g21.4g6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g5084kcal81.6g649.6g230.4g26.8g
Valittu annoskoko1236g2542kcal40.8g324.8g115.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna618g1271kcal20.4g162.4g57.6g6.7g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980