Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 175g933kcal0.3g0.5g105.3g0g
Sokeri 149g605kcal0g149g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 211g264kcal23.2g0.5g19g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.7g1.3g3.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g353kcal0.1g85.9g0.1g1.5g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Mustikka metsä- 316g139kcal1.6g20.2g1.9g10.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%351g211kcal11.2g24.9g7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g5931kcal95.2g757.6g269.2g31.2g
Valittu annoskoko1442g2966kcal47.6g378.8g134.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna721g1483kcal23.8g189.4g67.3g7.8g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980