Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 200g1064kcal0.4g0.6g120g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g6762kcal108.4g863.8g306.6g35.6g
Valittu annoskoko1644g3381kcal54.2g431.9g153.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna822g1691kcal27.1g216g76.7g8.9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980