Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 201g1067kcal0.4g0.6g120.3g0g
Sokeri 170g692kcal0g170.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 241g302kcal26.5g0.6g21.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.2g1.4g4.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g403kcal0.1g98.2g0.1g1.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Mustikka metsä- 361g159kcal1.8g23.1g2.2g11.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%401g241kcal12.8g28.5g8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g6778kcal108.8g866g307.4g35.8g
Valittu annoskoko1648g3389kcal54.4g433g153.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna824g1695kcal27.2g216.5g76.9g9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980