Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 226g1200kcal0.4g0.7g135.3g0g
Sokeri 192g778kcal0g191.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 271g340kcal29.8g0.7g24.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.7g1.6g4.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 135g453kcal0.1g110.4g0.1g1.9g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Mustikka metsä- 406g179kcal2g26g2.4g13.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%451g271kcal14.4g32g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g108kcal0g26.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g7626kcal122.2g974.2g345.6g40.2g
Valittu annoskoko1854g3813kcal61.1g487.1g172.8g20.1g
Annoskoko puolitettuna927g1906kcal30.6g243.6g86.4g10.1g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980