Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 25g133kcal0g0.1g15g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.3g0g0.2g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%50g30kcal1.6g3.6g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g848kcal13.4g108.6g38.4g4.4g
Valittu annoskoko206g424kcal6.7g54.3g19.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna103g212kcal3.4g27.2g9.6g1.1g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.4g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980