Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 301g1600kcal0.5g0.9g180.4g0g
Sokeri 256g1038kcal0g255.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 361g453kcal39.7g0.9g32.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g619kcal18.4g126.3g2.2g6.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 180g604kcal0.1g147.2g0.1g2.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Mustikka metsä- 541g238kcal2.7g34.6g3.2g17.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%602g361kcal19.2g42.7g12g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g10167kcal162.8g1298.8g461g53.6g
Valittu annoskoko2472g5084kcal81.4g649.4g230.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna1236g2542kcal40.7g324.7g115.3g13.4g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980