Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 31g167kcal0.1g0.1g18.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.3g0g0.3g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Mustikka metsä- 56g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%63g38kcal2g4.4g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g1059kcal17g135.2g48g5.8g
Valittu annoskoko258g530kcal8.5g67.6g24g2.9g
Annoskoko puolitettuna129g265kcal4.3g33.8g12g1.5g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.2g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980