Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 351g1866kcal0.6g1g210.5g0g
Sokeri 298g1211kcal0g297.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 421g529kcal46.3g1.1g38g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g722kcal21.5g147.4g2.5g7.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 211g705kcal0.1g171.8g0.1g2.9g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 632g278kcal3.2g40.4g3.8g20.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%702g421kcal22.5g49.8g14g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g168kcal0g41.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g11862kcal190.2g1515.4g537.8g62.4g
Valittu annoskoko2884g5931kcal95.1g757.7g268.9g31.2g
Annoskoko puolitettuna1442g2966kcal47.6g378.9g134.5g15.6g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980