Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 400g2128kcal0.7g1.2g240g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 720g317kcal3.6g46.1g4.3g23.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g13523kcal216.6g1727.8g613.2g71.4g
Valittu annoskoko3288g6762kcal108.3g863.9g306.6g35.7g
Annoskoko puolitettuna1644g3381kcal54.2g432g153.3g17.9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980