Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 401g2133kcal0.7g1.2g240.6g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 481g604kcal52.9g1.3g43.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g826kcal24.5g168.4g2.9g8.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 241g806kcal0.1g196.3g0.1g3.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 722g318kcal3.6g46.2g4.3g23.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%802g481kcal25.7g56.9g16g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g13556kcal217g1732g614.6g71.4g
Valittu annoskoko3296g6778kcal108.5g866g307.3g35.7g
Annoskoko puolitettuna1648g3389kcal54.3g433g153.7g17.9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980