Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 44g233kcal0.1g0.1g26.3g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.5g0g0.4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 79g35kcal0.4g5.1g0.5g2.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%88g53kcal2.8g6.2g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g1483kcal23.8g189.2g67.2g7.8g
Valittu annoskoko361g742kcal11.9g94.6g33.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna180g371kcal6g47.3g16.8g2g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.2g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980