Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 451g2400kcal0.8g1.3g270.7g0g
Sokeri 383g1556kcal0g383g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 541g680kcal59.5g1.4g48.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.5g3.2g9.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 271g907kcal0.2g220.9g0.1g3.8g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 812g357kcal4.1g52g4.9g26.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%902g541kcal28.9g64.1g18g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g217kcal0g53.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g15251kcal244.6g1948.6g691.4g80.4g
Valittu annoskoko3708g7625kcal122.3g974.3g345.7g40.2g
Annoskoko puolitettuna1854g3813kcal61.2g487.2g172.9g20.1g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980