Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 501g2666kcal0.9g1.5g300.7g0g
Sokeri 426g1729kcal0g425.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 602g755kcal66.2g1.6g54.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 301g1032kcal30.6g210.5g3.6g10.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 301g1007kcal0.2g245.4g0.2g4.2g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 902g397kcal4.5g57.7g5.4g29.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1002g602kcal32.1g71.2g20g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g16946kcal271.6g2165g768.4g89.2g
Valittu annoskoko4120g8473kcal135.8g1082.5g384.2g44.6g
Annoskoko puolitettuna2060g4237kcal67.9g541.3g192.1g22.3g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980