Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 56g300kcal0.1g0.2g33.8g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.6g0g0.5g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Mustikka metsä- 102g45kcal0.5g6.5g0.6g3.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%113g68kcal3.6g8g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1907kcal30.2g243.8g86.4g10g
Valittu annoskoko464g953kcal15.1g121.9g43.2g5g
Annoskoko puolitettuna232g477kcal7.6g61g21.6g2.5g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980