Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 63g333kcal0.1g0.2g37.6g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.7g0g0.5g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%125g75kcal4g8.9g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g2118kcal34g270.6g96.2g11g
Valittu annoskoko515g1059kcal17g135.3g48.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna258g530kcal8.5g67.7g24.1g2.8g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980