Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 800g4256kcal1.4g2.3g480g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 480g1608kcal0.3g391.7g0.2g6.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Mustikka metsä- 1440g634kcal7.2g92.2g8.6g47.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1600g960kcal51.2g113.6g32g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g384kcal0g95g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g27047kcal433.4g3455.4g1226.4g142.4g
Valittu annoskoko6576g13524kcal216.7g1727.7g613.2g71.2g
Annoskoko puolitettuna3288g6762kcal108.4g863.9g306.6g35.6g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980