Kesäkurpitsapihvit

Raasta kesäkurpitsa ja ripottele raasteeseen suolaa.

Odota 10 min. Purista siivilän avulla raaste kuivemmaksi.

Lisää kananmunat ja korppujaoho sekä mausteita.

Anna vetäytyä 15 min. Paista pienessä määrässä rasvaa.

Annos on 2 reilua pihviä.

Tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Mulberry
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)400g1480kcal55.6g290g10g16.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 120g851kcal0.5g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6593kcal240.2g682.8g314.4g60.8g
Valittu annoskoko3000g3297kcal120.1g341.4g157.2g30.4g
Annoskoko puolitettuna1500g1648kcal60.1g170.7g78.6g15.2g
Arvot/100g100g110kcal4g11.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132067