Kesäkurpitsapihvit

Raasta kesäkurpitsa ja ripottele raasteeseen suolaa.

Odota 10 min. Purista siivilän avulla raaste kuivemmaksi.

Lisää kananmunat ja korppujaoho sekä mausteita.

Anna vetäytyä 15 min. Paista pienessä määrässä rasvaa.

Annos on 2 reilua pihviä.

Tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Mulberry
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3000g542kcal16.8g75g12g21g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)600g2220kcal83.4g435g15g24.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 180g1276kcal0.7g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g9890kcal360.2g1024.4g471.6g91.2g
Valittu annoskoko4500g4945kcal180.1g512.2g235.8g45.6g
Annoskoko puolitettuna2250g2473kcal90.1g256.1g117.9g22.8g
Arvot/100g100g110kcal4g11.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132067