Kesäkurpitsapihvit

Raasta kesäkurpitsa ja ripottele raasteeseen suolaa.

Odota 10 min. Purista siivilän avulla raaste kuivemmaksi.

Lisää kananmunat ja korppujaoho sekä mausteita.

Anna vetäytyä 15 min. Paista pienessä määrässä rasvaa.

Annos on 2 reilua pihviä.

Tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Mulberry
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6000g1083kcal33.6g150g24g42g
Kananmuna kuorineen punnittu1440g1814kcal158.4g4.3g129.6g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1200g4440kcal166.8g870g30g49.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 360g2552kcal1.4g0g288g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g19780kcal720.4g2048.6g943.2g182.4g
Valittu annoskoko9000g9890kcal360.2g1024.3g471.6g91.2g
Annoskoko puolitettuna4500g4945kcal180.1g512.2g235.8g45.6g
Arvot/100g100g110kcal4g11.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132067