Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Tonnikala öljyssä 180g341kcal48.8g0g16.2g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g2175kcal111.6g62.2g159.8g21.4g
Valittu annoskoko1107g1087kcal55.8g31.1g79.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna554g544kcal27.9g15.6g40g5.4g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358